Tyngdlyftning pågår

Äntligen har jag satt ett mål med min träning. Just nu går det bättre än vanligt. Blir mer fokuserad när jag vet vad jag strävar efter 🏋🏽‍♂️

100 kg i marklyft/Deathlift

Kommer även sätta mål i bänkpress & knäböj/squat 🙌🏼 men behöver ta med en vän som får hjälpa mig! Det bästa med att lyfta tungt är att passen blir mer effektiva! Du behöver inte vara där lika länge! Jag brukar faktisk ladda på när ja styrketränar så att jag orkar Max 8-10 reps. Och nu ännu färre & tyngre. Viktigt är också rätt teknik, var rädd om axlar, rygg & knän. Spänn magmuskler, känn in muskelgruppen du tränar & håll rak rygg!!! Så börja lugnt.

Att lyfta 100 kg kommer nog bara bli ett lyft 😅 eller? När jag testade i början på veckan körde jag 40 kg men då orkade jag flera gånger utan att tappa tekniken!

Idag ökade jag & gjorde färre repetitioner, körde även på tom mage, alltså inte lika mycket ork. Drack en shake på väg till gymmet bara. Knäböj även kallat squat körde jag idag, aj aj aj vad jag hade träningsvärk kände jag! Men det är skönt.

Jag hoppas även dessa tunga lyft kommer gynna rygg & nackbesvär framöver! Kommer bli en hejare på stretch & rörelse såklart 🙏🏼 För att mjuka upp mig!

Om jag håller i det här nu så kommer jag troligtvis bli av med stress & hormonfettet som kommit på senare år! Är så sjukt störigt att inte känna igen sin kropp. Jag känner musklerna där inne men är lång ifrån nöjd just nu. Kläderna är trånga & magen putar ut. Måste lägga i en till växel & samtidigt stressa ner för stresskilon sitter som klister runt magen.

Ett bra sätt att bränna fett är just tyngdlyftning, förbränningen fortsätter en lång tid efter passet 👊🏼 magen tränas i alla övningar, obs spänn bålen! Många kvinnor är rädda för att bli stora av muskler men med bra kost så kommer det inte hända. En gladiator tränar dessutom flera gånger i veckan & om dagen så Nä det kan du inte skylla på. Är hälsosamt och skippa sockret. Jag ska klara detta nu. Skulle vara underbart att få trivas i bikini 👙 eller att se sig naken.

Jag har absolut inget emot kurviga kroppar men jag trivs bäst när jag är stark & smidig. Jag älskar muskler i lagom dos. Ett par snygga armar är underbart att ha. Det var inte så längesen jag var nöjd, minns fortfarande känslan. När kläderna sitter snyggt 👌🏽🥰🤗

Nog om det.

Har ni några mål?

Kör ni något speciellt upplägg?

Följer ni träningskonton som inspirerar? Det finns så många bra Instagram-konton nu!

Kom med tips.

Mitt tips är: Skönhet kommer inifrån ❤️

Börja någon träning som ger dig glädje, drick mycket vatten 💧

Älskar ni att slåss på säcken? Åk & köp en, det är så skönt! Krävs inte många minuter innan svetten rinner 👊🏼 jag köpte en på blocket, typ ny den ska jag hänga upp i morgon 🥊💥

Nu tar jag helg 🥂 bubbel ligger på kylning 💞


Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x