Starka Kvinnor!

Har ni tänkt på hur många starka kvinnor det finns 💕

Bara i min närhet så har jag så många starka självständiga kvinnor som verkligen finns här för att stötta varandra, visa empati och bryr sig om att VI kvinnor ska ha det BÄST!

Mina Vänner ni är bäst ❤

I skolan borde vi läsa mer om VAD kvinnor faktiskt gjort 💖 Kvinnor som kämpade mot barnaga, stred för kvinnors rösträtt, arbetade för mänskliga rättigheter och gjorde viktiga vetenskapliga upptäckter! Samt slogs för kvinnors rätt att få bestämma över sin egna KROPP 🙏

Historieböcker med kvinnor!

Det skulle säkert bli ett roligare ämne om vi hade fler kvinnor att läsa om. En av historieböckerna hade ENDAST 7 procent namngivna kvinnor. Sorgligt! Kvinnorna finns där men har osynliggjorts under 1800-talet då det antagligen var en man som skrev böckerna.

Fan vad trött man blir på män ibland, dom är ju så jävla EGO! Tror dom är bäst på allt och vet mest, men icke. Jag vet nog att bakom varje lyckad man så står där en stark kvinna som stöttat eller kanske kommit med idén som mannen genast snott. Det är deras Kvinna, Syster eller Mamma såklart!

Om några år får vi läsa om Greta Thunberg, Mia Skäringer och Dagny

Det finns så många starka kvinnor bara här i lilla Sverige.

Kolla på Greta 🙌 det är ju sjukt att en sådan liten kvinna kan göra så STOR skillnad, man älskar det! Dagny som vägrar gamla till sig och Mia Skäringer som gör en sjukt bra föreställning som säljer slut på alla biljetter runt om i landet med: “No More Fuck´s To Give” 🤘🏽🤘🏽🤘🏽 som även sänds på Netflix!

Dom flesta kvinnor snackar inte dom gör!!! De borde hyllas varje dag, för allt vi gör, för allt vi får stå ut med.

Vi gnäller inte ett dugg om man jämför med männen, vad har dom att gnälla på? Inget, och ändå så gnäller dom på precis allt. Tänk om dom lärde sig att ta tag i sitt egna liv, eller för att göra någon annan glad, eller ta hand om sin familj. Man hör ju ofta om män som blir lämnade, och så står dom där och gapar, fattar inget? Dom tar allt för givet att kvinnan är nöjd och glad.

Tips till männen: Prata med Er kvinna, fråga frågor, va nyfiken på henne, lyssna, umgås va lite påhittig 💕 eller är det jobbigt? Det är ju kvinnan i Ert liv, kanske även mamma till dina barn. Ni vet väl att det är livsfarligt att föda barn? En stor risk. Hade ni glömt det? Man kan dö, barnet kan dö, även för dom som föder på sjukhuset ❤

Hur som helst, vilken kvinna startar ett krig?

Jag menar inte ett bråk! Är ju bara män som gör det, och gjort i alla tider. Jag hatar inte män, men dom är bara för mycket ibland och dom gör så sjukt dumma grejer ofta. Vad är det dom inte fattar? Coola män? Vad är grejen med att ha “balls”? Pungkulor är väl den mest känsliga delen på hela manskroppen ELLE?

Ta inte åt Er ni som har ömtåliga kulor 😉 det är ni som är bra män. Lyhörda, lojala, pratiga & lyssnar. Ni vet vilka ni är så ta inte åt Er!

Nu kommer Poddarna med Endast starka kvinnor 💕

  • Gynning & Berg
  • Wahlgren & Wistam
  • Keeping Up
  • Mitt i Livet
  • Skäringer & Mannheimer
  • Fredagspodden
  • Ångestpodden

Där har ni en het lista från Spotify med endast starka kvinnor 🙌

Lämna gärna en kommentar, vad tycker ni?

Visst är det härligt med starka kvinnor? Känner ni några? Ni kanske är en av dom såklart 💕 Berätta!

Hylla Er kvinna här 💐

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x