Skönhetstrender just nu!

Hallå mina härliga läsare.

Har ni haft en bra jul? Min jul kan vi prata om en annan gång 💓

Nu tänkte jag bjuda er på några nya skönhetstrender som cirkulerar i världen. Några är helt galna, andra lite otäcka & några som ni säkert redan gör eller använder. Några ska jag börja med redan idag!

CBD-olja, kanske inte helt okänd bland skönhetsprodukterna.

Men oljan utvinns av cannabisplantan & har länge varit olaglig att sälja i Sverige. Oljan är ett växtbaserat kosttillskott som säljs i flaskor med en pipett så du kan droppa oljan i munnen, under tungan. Sägs hjälpa mot Pms, det ska ha en lugnande & smärtstillande effekt. Bra mot migrän, ångest, sömnproblem och hudproblem.

Effekter på huden:

Hampafröoljan innehåller fettsyror som ger näring till huden och gör den slät och mjuk. CBD sägs ha lugnande och antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan hjälpa acne och kan motverka synlighet av ålderstecken.

Så du kan köpa en kräm till huden, droppar till hårbotten eller andra torra ställen & även droppa några i munnen om du vill prova. Jag har faktiskt köpt en liten flaska för länge sen men inte använt den flitigt, så jag kan inte lämna någon recension än.

Är allt från Korea så bra?

Guld & Snigelserum, sheetmask och 10-stegs rutiner? Nä jag vet inte? Vad tycker ni? Har provat några produkter som absolut varit bra. Men det finns ju en uppsjö.

Annars kan ni testa sperma, ja tydligen så ökar hudens kollagenproduktion med 600 procent & återställer hudens fuktbalans om du smetar in sperma i ansiktet. Finns i vissa hudvårdskrämer också! Vill ni veta mer så får ni söka vidare, inget jag rekommenderar.

En grej som varit het detta år & som jag älskar är min Jade Roller, den är ju magisk. Jag brukar ha den i kylen för bäst effekt. Du rullar den i ansiktet, gärna med olja eller serum. Rollern stimulerar och stramar upp muskulaturen, så att du snabbt får en vacker glöd. 🌟

Ni som är med i Glossybox har ju redan fått en, annars klicka hem en genast! Finns i de flesta butiker.

Snipp Sauna då!

Här sitter du på en öppen stol som släpper in örtfylld ånga i underlivet. Har sett att man kan beställa dessa stolar på nätet, samt örtblandningar. Detta påstås kunna hjälpa mot ångest, oregelbunden mens och cystor, samt rena livmodern. Läs mer på snippsauna.com 🥰

Testa Facial Fitness Pao.

Ni har väl inte missat att det är hett med ansiktsmuskelträning? Finns många bra konton på Instagram för att få olika lektioner i detta. Ansiktet består av många muskler, bland annat skratt och pannmuskler. Så sätt igång med att gapa & grimasera, allt för att skapa sig ett tonat och ungdomligt ansikte. Eller beställ en egen “facial fitness pao” Sjukt?

Ser skön ut!

Skönhet inifrån är hetare än någonsin.

Vi är medvetna om att kroppen och huden påverkas av vad vi äter & dricker! Gröna juicer & alger är hetare än vanligt. Vi använder även ett mer hållbart tänk & detta bidrar till mindre smink. Modet är alltså en neutral look. Fast med extra Glow såklart 🌟😘 Fast inte om det är fest, då blir det extra glitter, men det är det ju inte nu! (covid)

Just nu behöver vi mer fukt än någonsin, särskilt till torra händer, torr hud överlag och glöm då inte ögonkrämen. Samma med fötterna, herregud vad jag längtar efter en pedikyr med stora filar & fint nagellack!

Glöm inte munnen, i Hollywood använder vissa kändisar bepanthen istället för lypsyl. Annars vet jag att Charlotte Kalla har släppt ett nytt läppbalsam nu, det är säkert bra hon är ju skidåkare och van med kyla.

Ett annat tips är tydligen att använda hemorrojdkräm under ögonen? Inget nytt tips men jävligt sjukt, vågar man det. Inte jag!. Ska tydligen strama upp ögonen om man har rynkor eller påsar eller bara för att bli av med svullnad under ögonen…

Till sist gör Gua Sha för ditt ansikte:

Med gua sha-behandling kan du göra små underverk i ditt ansikte, på din kropp och även i din hårbotten. Jag ska ordna fram en beskrivning i nästa inlägg om hur man gör detta själv hemma ❤

Snart Nyår också, hur sminkar ni er då? Jag kommer gå all in och vräka på extra glitter tror jag, bred eyeliner & målade bryn. Man får ju göra allt lite festligare i dessa tider. Glöm inte den goda parfymen… Man kanske skulle starta dagen med lite kallbad? Alltså då blir man ju pigg hela dagen sen 🥰🤩

Hur ska ni fira Nyår?

Ska ni fira med några? Äta gott, Dricka gott? Åka bort, vara hemma? Skjuta smällare? Leka med barnen, spela spel eller charader?

Skriv gärna och berätta, jag vill veta.

Hörs snart igen, skriv om ni undrar något eller vill veta något om det jag skrivit.


Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x