Shoppingvecka i all sin glans.

(Inlägget innehåller annonslänkar från Estrid, Åhlens, Svensktkosttillskott & glossybox)

Denna vecka har jag gottat mig med lite nätshopping som jag tänkte dela med mig av 🥰

Först ut är ESTRID 🙌

Har ni testat?

Herregud alltså vilken skön rakhyvel. Jag brukar väl som många andra vara lite för stressig när man väl ska raka benen och skär mig nästan varje gång. Men inte denna gång? Den var ju grym, kanske var det den där aloe veran som gjorde susen? Eller den snygga färgen, som man dessutom får välja själv.

Vill ni testa? Gört! Lägger in en länk HÄR! Så hoppas jag ni får uppleva samma positiva rakning som jag 🤩 Om inte annat så är man ju med och bidrar till organisationen: Kvinna till kvinna, som arbetar för kvinnors rättigheter i över 20 länder. Så Bra ju! Estrid donerar nämligen en andel till dom 💓💓💓

Sen klicka jag hem lite fynd från Åhlens 💖

Ja det blir ju att man surfar runt och hittar lite rabatter här & där, särskilt nu till Hösten 🍁

Man vill ju ha lite nya filtar och kuddar till soffan. Sen klickade jag hem lite kläder och kanske lite smink ⭐😁

Jag kollade in varenda kategori, och är ni nyfikna så kan jag meddela att det fortfarande är rea, 25% för medlemmar. 🙌 Är ni inte det? Bli det, är faktiskt gratis och dom har väldigt ofta bra erbjudanden. Klicka in här och ta del av helgerbjudandet 🙏

Självklart så blev det mera kosttillskott också!

Fyllde på mitt skafferi med mer B-complex, magnesium och lite smaskig caseinpulver. Så nu ska jag göra nyttig glass med kanelbullesmak 😘

• 25 g casein pulver
• 2 dl osötad mandelmjölk (eller annan valfri mjölk)
• 1 msk stevia sötströ
• Valfri smaksättning om det inte räcker med kanelbullesmak såklart!

Blev ni sugna? Man vill ju vara lite nyttig emellanåt 🥰

Här kan ni klicka om ni vill kolla in min favoritsida när det gäller kosttillskott till bra pris dessutom 🙏 Jag gillar deras egna märke bäst, eller holistic❣

Sist men inte minst, månadens höjdpunkt som kom i postlådan 💖

Glossybox med spatema 🌟

Alla som följer mig eller känner mig vet ju hur jag bara älskar denna lilla box som kommer varje månad. Jag blir på riktigt så sjukt glad varje gång. Min lilla skatt, bara MIN!

Det bästa är ju att det är nytt tema varje månad 🙏🥰 gå in och starta en prenumeration, ni kommer inte ångra er, den är lycka i en liten ask. Klicka in på denna länk och blir ni inte lika glada som jag så kan ni ju alltid avsluta när ni vill ❤❤❤

Hoppas ni blev shoppingsugna nu, vi hörs snart igen ❣

Skriv gärna om ni undrar något, vill berätta något eller bara säga nåt om tipsen. Ta hand om varandra, håll avstånd & tvätta Er 🙏

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ja det var lite små trevliga tips Hanna
👍💕

error: Content is protected !!
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggare gillar detta: