Senaste Nytt!

Jag ber om ursäkt, har ju inte skrivit här på evigheter…. Livet kom emellan och jag har haft fullt upp med att ta hand om det, just Livet!

Det har hänt så mycket så jag vet inte vart jag ska börja. Men jag hoppas allt kommer bli bra till slut, det som inte dödar, härdar!

Jag har flyttat till lägenhet, jag har skaffat nytt jobb, har hittat nya vänner, har kvar mina gamla också, har bytt bil, tränar mer, dricker mindre alkohol, har träffat ett medium, har slutat med antidepressiva, går hos psykolog, har mycket kaos med mina tonåringar, har många bra samtal med kidzen också, försöker må bra, försöker få dom att må bra, stressar ner och försöker få ihop livet & göra det så bra jag bara kan…

Jag tycker att det går ganska bra men ibland kommer dagar då jag nästan vill ge upp!

Så jag är glad för att jag är en envis jävel som är van att kämpa, och det är väl just för att livet inte har varit en dans på rosor. Att ge upp har aldrig varit min grej även om jag varit väldigt nere vissa stunder,

Nu blev det ett väldigt ärligt inlägg som nästan kändes sorgligt, men idag bär jag sorg så jag antar att det blir svårare att skriva glatt just nu! Så jag återkommer med roligare inlägg inom kort såklart. Mitt humör pendlar snabbt & även om jag känner mig nedstämd så kan jag bli glad ganska snabbt ❤ Jag känner mig glad även om jag sörjer.

Ett bra citat: Fråga dig själv om det du gör idag, tar dig närmare där du vill vara imorgon.

Glöm inte bort att vara tacksam för det du har 💕

Och vänta inte på att göra dom sakerna som du vill göra i ditt Liv!


Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x