NymĂ„neRitual 🌟 19 Augusti.

Den 19 Augusti Ă€r det NymĂ„ne 🌟

Det Ă€r första gĂ„ngen som jag tĂ€nkte göra en egen ceremoni nu nĂ€r NymĂ„nen ska trĂ€da fram natten den 19 Augusti. Haka pĂ„ vet ja… Jag har lĂ€st igenom hur det ska gĂ„ till och visualiserar Ă€ven om hur jag ska gĂ„ till vĂ€ga. Det finns inga regler men lite tips om hur det brukar gĂ„ till vill man ju ha. 💕

Jag har tÀnkt att vara utomhus, sÄ jag ser nÀr nymÄnen kommer. Jag ska plocka blommor, ta med ljus & nÄgra favoritkristaller sen kommer jag att elda salvia för att rena och stÀrka energierna.

NymĂ„ne Ă€r en bra tid för förnyelse, rensning, hĂ€lsomat & trĂ€ning. Jag hade tĂ€nk att skriva smĂ„ lappar med mina drömmar och önskningar. Man ska fokusera pĂ„ framtiden, nya drömmar, projekt eller en ny riktning i Livet. Affirmera utan grĂ€nser pĂ„ ett positivt sĂ€tt & ta emot den nya energin 🙏 Jag tĂ€nker önska mig överflöd av god hĂ€lsa, pengar och att fĂ„ njuta av livet. Att fĂ„ ett underbart trivsamt jobb, glada friska barn och kunna Ă€lska livet fullt ut. 💖

Vilka Kristaller hade ni valt i ceremonin?

Jag funderar Àven pÄ att dra ett tarotkort, skriva ner det som kommer till mig mitt i natten för att sedan elda upp alla mina önskningar sÄ att röken Äker upp till stjÀrnorna ⭐ I NymÄnens sken!

Jag tĂ€nker gĂ„ “all in” i denna mĂ„n-ritual 🌒

Tydligen Ă€r denna natt en bra tid för att sluta röka, börja med ny diet och slĂ€ppa taget om överflödiga tankar… Hur ska ni göra? SnĂ€lla berĂ€tta, blir sĂ„ nyfiken. Har ni sett alla stjĂ€rnfall som skulle visas pĂ„ himlen förra veckan & under helgen? Universum Ă€r galet, stort & lite lĂ€skigt 🌠

I Slutet pÄ ceremonin

DÄ ska man tydligen tacka mÄnen, universum för allt du har & fÄr, sen slÀcka ljusen.

Jag kommer naturligtvis sitta och meditera, lyssna pĂ„ syrsorna och tĂ€nka pĂ„ mina önskningar & affirmera. Förr i tiden sĂ„ drack man sitt mjöd & dansade tills solen gick upp 🌟 lĂ„ter ju underbart men tror jag skippar det denna gĂ„ng, lĂ„ter nĂ€stan som raveparty i skogen đŸ€©

FrÄgan Àr om man ska göra detta prick 04.41, eller tidigare?

SnĂ€lla berĂ€tta hur ni skulle ha gjort eller hur ni kommer att göra 😉

Kommentera mer Àn gÀrna!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x