Närings/Frekvensanalys

Hejsan❣

Tänkte berätta om när jag var på min första frekvensanalys.

Inlägget innehåller annonslänkar till svenskt kosttillskott

Det var en väldigt spännande och intressant upplevelse. Som jag hoppas ni också kommer att göra. Äntligen så fick jag en grundlig undersökning av hela kroppen och fick reda på vad jag har brist på samt vad den vill ha för att må bra. Och dessutom få reda på vad det inte vill ha.

Jag bokade en tid eftersom jag har mått väldigt dåligt och varit sjukt trött och nedstämd en längre tid. Mina hormoner har spökat och det orsakar humörsvängningar som påverkar min och familjens vardag negativt. Visst jag lider även av PMDS, men man känner ju själv om det är något mer som inte stämmer. Jag har även sen barnsben lidit av en inre stress som är svår att bli av med. Är ju född i Tvillingarnas tecken så i grunden har jag en orolig och rastlös själ också! Så att hitta lugnet i meditation är inte så himla lätt. Men jag har lyckats några gånger 😉

Jag är väldigt bra på att ta tag i mitt eget mående och vill veta vad jag kan göra för att det ska bli bättre.

Man vill ju inte gå runt och må dåligt i ovetskap eller? Detta kostar mellan 600kr upp till 1200kr beroende på var du hittar denna behandling, det är så värt att lägga lite extra på hälsan.

Så en vän på en skönhetssalong som jag går till tipsade mig om att göra en analys. Självklart har jag gjort kontroller på vårdcentralen flera gånger, man har ju misstänkt sköldkörteln och vitaminbrist m.m. Men på deras blodprover så ser ju allt bra ut!

Nu över till besöket.

Jag blev uppkopplad mot en apparat som heter “Scio” genom att få ha på mig fotband, armband och ett band runt huvudet. Den skannade av min kropp och kunde mäta, analysera och balansera vibrationer i mina organ och i mitt elektromagnetiska fält, kropp, tanke och känsla. Detta var smärtfritt såklart, jag kände inget speciellt.

Tydligen så har alla celler en viss vibration, det är den som “scio” kan läsa av, tolka och balansera. Visst det låter lite skumt men det har ju faktiskt fungerat på en massa människor. Jag gillar ju dessutom att testa nya saker och är både nyfiken och glad om det skulle fungera 🙂

Det är viktigt att ha positiva tankar, speciellt om sig själv. Tankar är energi och tänker vi gott om oss själva och andra så mår vi bättre helt enkelt. Mitt energiflöde har antagligen blivit blockerat, på grund av yttre och inre stress och visst jag tänker inte det bästa om mig själv hela tiden tyvärr! Jag har dessutom prestationsångest och pressar mig själv väldigt ofta. Ja vill helt enkelt vara bäst på det jag gör. Ganska jobbigt, ja! Så visst, det är ju inte konstigt om man blir utmattad och får huvudvärk ofta…

Enligt energimedicinens synsätt uppträder sjukdom först som en obalans i frekvensmönstret som sedan ger oss fysiska eller psykiska symtom.

Så efter ca 1,5 timmar så fick jag svar på vad min kropp behövde. Och det var mycket! Hon som behandlade mig frågade direkt när vi var klara om jag har varit sjukligt trött och omotiverad. Ja det kan man ju säga, sa jag. Sen fick jag se vilka mineraler och vitaminer jag behövde. Eftersom jag gillar tillskott så äter jag redan en hel del för att må bra, men nu fick man ju facit rakt i handen.

Så jag har även börjat ta Q10, kolla upp den vet ja. Det är en tablett som hjälper cellerna att bilda energier, så man får ökad fysisk och psykisk ork. Som även bidrar till att man känner sig piggare och mindre utmattad. Det låter ju underbart!

Jag fick även veta att tarmfloran och matsmältningen var svag. Blev rekommenderad att äta vegetariskt (som jag redan gör) men även undvika socker och mjölkprodukter. Mitt immunförsvar var svagt och mitt Ph-värde var surt.

Just nu känns det bara bra att man fått så här mycket information om sin kropp, och ännu mer står på pappret men jag kommer inte skriva ner det här för då tar inlägget aldrig slut. Hoppas ni fick lite kött på benen och pröva ni med, hon hade även håranalys och då kan man ju också få vissa svar man inte hade en aning om.

Jag lägger ut en annons på min favoritsida så får ni gå in och beställa lite tillskott för att öka på energin 🥰

Här är en lista på när en analys kan vara till hjälp;

  • Stress & oro
  • Trött, energilös
  • Huvudvärk
  • Smärta
  • Utmattning
  • Sköldkörtelproblematik
  • Mag/tarmbesvär
  • Hudproblem
  • Sömnbesvär
  • Infertilitet

Och mycket mer!

Här köpte jag mina vitaminer & mineraler: Svenskt-kosttillskott, deras egna märke är jättebra, sen använder jag även holistic som är väldigt poppis.

Kolla in Q10, magnesium och B-komplex som kan vara svårt att få i sig tillräckligt via maten.

En annan bra grej som de flesta behöver är Ph-Balans Kalk.

Allt detta kan ni läsa om och beställa via min länk❣

Nu ska jag testa detta i 3 månader för att kolla om förbättring sker, jag känner redan mig piggare, även om jag fortfarande har sega dagar.

Lämna gärna en kommentar, hoppas ni gillade detta inlägg <3


Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x