När Livet Suger!

Hej på Er!

Känner ni som jag? Att livet suger ibland, allt är tråkigt. All begränsning gör mig tokig! Inga kramar, inge disco, inge shopping i affärer & allt känns bara piss. Kan erkänna att min Pmds är här igen, den jäveln kommer & går utan regler, så orättvist.

Funderar på om Per Gessles fru skrev den låten; “nu kommer alla känslorna på en & samma gång”?!? Elle… Någon som vet?

För mig är det verkligen så, alla känslor kommer i en berg-och-dal-bana några dagar i rad. HEMSKT!!!

Så nu kommer mina tips för att överleva. (om ni mår skit)

Funkar utmärkt om du mår svinbra också 💕

Se till att gå ut i naturen, ta med kaffet dit för det smakar så mycket godare utomhus. Börja med en promenad, hitta ett fint ställe & sätt dig ner & njut! Åk själv eller med någon du trivs med, gärna till ett ställe i närheten men som ändå kan vara en ny plats. Känn in ☕ bjuder på några bilder från månaden som gått.

Att röra på sig lagar hjärnan!

Sant faktiskt, du blir mer kreativ, glad och hjärnstark.

Har ni läst boken? Grymt bra, just nu lyssnar jag på ljudböcker & podar när jag tankar energi från skogen! Ibland stänger jag av & bara är tyst!

Det är så skönt, särskilt när man har ungar hemma…

Jag älskar att vara ensam, har inte alltid varit så men tror att jag trivs mer i mitt eget sällskap just nu. Min hjärna går på högvarv & jag googlar det mesta. Mina dagar fylls av webkurser av olika slag & det är så sjukt intressant.

Jag ska försöka våga mig på att göra egna kurser, guider och även få ihop några artiklar som jag ska försöka sälja till några tidningar 💕

Saken är den att jag tvivlar förmycket på mig själv, rädd för att göra fel, att det blir fult eller dåligt. Livrädd helt enkelt & perfektionist helt i onödan vad jag förstått. Så snart måste jag bara GÖRA DET! Har gjort research i flera år nu, det kanske räcker.

Dagarna fylls även av styrketräning & nyttig mat, ja oftast i alla fall.

Gillar inte förbud men jag känner hur mycket piggare & bättre jag mår med koll på kosten. Har kört i gång med mina Herbalife produkter igen, det är sjukt vad snabbt dom hjälper. Byter bara ut frukosten & tar kosttillskott med grönt te i för att få fart på förbränningen ✌

Frukosten försöker jag flytta fram till 11-12-tiden också, så på några veckor har jag minskat 4 cm i midjan och varit mätt samt blivit piggare, har varit jävligt energilös innan det faktiskt.

Och det bästa är att jag inte är lika sötsugen heller, inte ens runt mens. Hur bra?! Så nöjd. Vill ni veta mer skriv till mig 😎

Kallbadar ni?

Det är såå skönt, efteråt alltså!

Första gången blev jag lite chockad & ville dra mig upp direkt, andra gången gick mycket bättre fast det var kallare. Ett tips är att ha på sig varma strumpor/raggsockor om ni inte har några läckra badskor alltså.

Stegen är ju kall. Bada INTE själv! Särskilt inte om det är is, då kan du ju dras under den 😱

Jag trodde jag skulle frysa ihjäl efteråt men det gör du inte. Du blir varm, kroppen kämpar & värmer upp sig fort. Men dra av dig badkläderna & stå gärna på en handduk, är mest fötterna som är kalla.

Testa, du blir glad i själen, ta med en vän så ni kan peppa varandra & ta några härliga bilder såklart!

Just do it, underbart motto!

Annat skoj som lurar hjärnan just nu är att kolla på serier. Har precis kollat klart på “vår tid är nu” den är ju så bra, sorgligt att den tog slut.

Kollar farmen såklart, får mig att le.

Har startar igång den omtalade “tunna blå linjen” från Svt, en inblick i polisyrket är ju alltid spännande.

Såg en film med kidzen igår: Andra Sidan 😨 Svensk rysare! Faktiskt riktigt otäck. Har slutat kolla på skräck men tänkte att denna är nog lugn, hehe!

Tacka vet ja “Stjärnor på slottet” alltså hur mysigt är inte detta program? Sitter & bjuder på sig själva och blir så personliga, Underbart!

Så nu ska jag skriva artiklar, och hoppas på det bästa 💖

Ni kan väl tipsa mig om må bra grejer som ni gör just nu i depp-tider.

Jag hoppas mina kommentarer kommit igång här på sidan, jag ändrar ju & grejar så ibland försvinner det & ibland vet ja inte riktigt! Hoppas komma in på en webbutbildning snart. Svårt att googla sig till allt inom IT.

Men mejlen funkar nu, tjoho! Skriv upp er vettja, så får ni en massa matnyttiga tips av mig ❣

Stor Kram hörs snart

0
Please leave a feedback on thisx

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Flink

Testar!!

error: Content is protected !!
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggare gillar detta: