Min Fina Fullmåneritual.

Självklart så åkte vi till skogen för att göra en fullmåneritual denna gång.

Upp på ett berg för att få en så bra utsikt som möjligt.

Det såg väldigt lovande ut till en början, klart väder och glada barn.

Innan mörkret kom så passade vi på att plocka massvis med goda lingon 💞

Jag la fram mina kristaller och gjorde en brasa, samt tände en grill så att vi kunde äta kvällsmat i skogen. Det finns väl inget bättre än att äta i skogen, allting smakar ju mycket godare där.

När mörkret kom så tog jag fram mina affirmationer som jag skrivit ner & vid fullmåne så ska dom handla om att släppa taget om det man inte behöver längre, eller bli av med dåliga vanor för att kunna leva det liv man vill leva. Visualisera!

Fullmånen har oerhört starka och kraftfulla energier så det är väldigt viktigt att du tänker på vad du skriver. Man kan förlåta, lämna gamla energier som orsakats av oro eller negativa händelser.

Eftersom barnen var med så blev det ingen lång meditation, men jag tyckte det kändes helt ok ända. Jag satt vid den brinnande elden tog lugna andetag, läste upp mina lappar tyst innan jag eldade upp dom i den mörka tysta skogen.

Sedan tackade jag månen som vi tyvärr inte såg då det var molnigt & självklart till Universum 🌕🙏🌠 Det kanske låter lite flummigt men jag vill så gärna tro på det andliga 💕 Och har ni sett “The Secret” eller läst mitt inlägg om det så vill man ju bara börja skriva ner allt man önskar sig 🙏

Länk till det inlägget här.

Ni kan väl skriva något, eller fråga något om ni undrar.

Man kan ju vara anonym såklart.

Är du mångalen?

Brukar ni bli påverkade av månen?

Jag får svårt att sova faktiskt. Men visste ni att även tidvattnet påverkas och blir kraftigare än normalt under fullmånen?

Djuren påverkas också, exempelvis så lägger koraller ägg & reproducerar sig som tokiga bara när det är fullmåne?! Hur sjukt?

Vi hörs snart, ha det bäst ❤❤

Om ni vill läsa och diskutera om Pms/Pmds så har jag startat en blogg om det såklart, skulle bli superglad om ni gick in & stötta mig där 🙏👋

Klicka in här & kolla pmsliv.blogspot 😍

Följ också mitt nya konto på Instagram = Pms.Liv ❣

Önskar Er alla en härlig, solig Måndag.

.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x