Det vore väl drömmen

Jag funderar på vad jag ska bli när jag blir stor 😁

Den tanken har varit med mig så länge jag kan minnas. Detta beror säkert på att jag är väldigt öppen för nya utmaningar. Ibland är jag livrädd men kliver på ändå och sen kör jag på tills jag tröttnar eller hittar något roligare.

Min dröm är ändå att hitta ett yrke där jag kan trivas & utvecklas till fullo, där jag kan blomstra vidare hur länge jag vill 🥰

Vart finns det jobbet? Har ni det jobbet? Snälla berätta, berätta om jobbet där man vill vara, där man trivs, skrattar och har roligt.

I alla fall, varje gång jag söker ett nytt arbete eller tänker på något jag helst av allt skulle vilja göra så kommer det ofta till att jag vill skriva. Jag skulle vilja ha en egen tidning. Alltså ända sen jag började läsa Veckorevyn & Frida så fantiserade jag om att vara där på kontoret och klippa & klistra. Komma med ideér och skriva snygga artiklar i snygga kläder & höga klackar 🥰

Men som vanligt så försvinner drömmen och något tråkigt jobb kommer emellan, sen rullar det på igen. Jag har ju väldigt mycket hjärnspöken också som trycker ner mig & säger att vem är DU att skriva till en tidning, ingen vill läsa det DU skriver, hur skulle DU klara av det, DU är en nolla o.s.v.

Jag drömmer också om IT-världen, att få jobba med kodning, webbdesign eller något annat kul inom den branschen 🤓

Dom sista veckorna har jag dragits till konton där kvinnor stöttar & lyfter varandra. Hjälper och tipsar om tankar & ideér. Där finns många som kör egna onlinekurser, medlemstjänster & frilansar. De jobbar hemifrån, lär sig marknadsföra sig själva och sin idé. De sprider allt på sociala medier & det är superhärligt 🙌 Jag vill också vara där!

Starka kvinnor som tror på det dom gör samtidigt som dom pushar andra kvinnor.

En grupp jag verkligen gillar just nu på Facebook är: Kvinnliga Entreprenörer Online. Kvinnan som startat gruppen heter Marie Wigunsjö, hon är så himla härlig! In & följ, finns på Facebook & Instagram. Hon har inga spärrar, hon bara kör 🤩 I Love It.

Jag verkligen älskar kvinnor som stöttar andra kvinnor, som inte har något behov av avundsjuka eller att säga något taskigt till den som bara är sig själv! Någon som söker sig själv eller kanske någon som bara vill leva livet fullt ut. Det är så jävla underbart.

Jag vill så mycket mer!

Jag skriver ju på mina bloggar så det är ju toppen. Jag fotar & redigerar bilder och hänger en hel del på Instagram vilket är kul. Jag gör sjukt mycket research och lär mig nya saker varje dag, det är superkul. Men allt detta tar så sjukt låååång tid. Ni som vet ni vet…

Innan jag började blogga så trodde jag på riktigt att det var världens enklaste grej. Vaddå det är väl bara att skriva och lägga in lite bilder elle?

Nä tyvärr!

Jag som började här på wordpress fick ju ordna allt från blankt papper. Visst man väljer en mall men sen måste man fixa olika plugins för att det ens ska bli en sida. Precis allt som är på bloggen har jag lagt in, annonser, bilder, text, menyer & kommentarsformulär m.m.

Så det tog flera dagar innan jag ens skrev mitt första inlägg för det var så mycket bök bakom allt det roliga. Jag håller fortfarande på att ändrar om och blir gråhårig på vissa saker, men det är bara att googla, leta och läsa vidare. Göra om och göra nytt, tappa bort och ta en paus.

Men det är kul på vägen…

Just för tillfället så jobbar jag på nyhetsbrev så vi får se hur många timmar det tar. Man har ju annat att göra också men snart så!

Vart brukar ni hitta information?

Tycker ni det är klurigt det här med att bygga hemsida/blogg?

Vad har ni för drömjobb?

Trivs ni på jobbet? Ja det är viktigt, man är ju där 8 timmar om dagen typ!

Har ni tips på härliga jobb så skriv & dela med er.

Just nu vill man ju inte hänga ute bland folk, så då kan ju datorn vara ett bra hjälpmedel.

Jag älskar även alla Onlinekurser & workshop´s ute på nätet just nu! Man blir så peppad och motiverad.

Ha en underbar Helg!

Lämna gärna en kommentar, lite feedback eller gilla om du gillar 💓💓


Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
HannaFlink

Test 💕

error: Content is protected !!
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggare gillar detta: