Den här Hemligheten vill du veta.

The Secret ⭐

Jag antar att ni hört talas om The Secret? Jag har precis sett filmen eller dokumentär skulle jag väl vilja säga. Så sjukt bra, se den! Vakna! Alltså på riktigt, jag tror jag sett denna för länge sen men då var jag så ung och icke mottaglig. Den är så bra, man fattar ju att hemligheten är att allt du önskar kan du få. Är du negativ och pratar om sjukdomar varje dag, ja då blir du ju sjuk till slut. Man ska tänka positivt, då vi är gjorda av energier så drar vi till oss det vi tänker på! Så tänk på vad du önskar dig eller pratar om.

 

Mata dig själv med Rätt tankar.

Du behöver inte vara andlig för att tro på detta, det är ju bara så himla självklart. Tyvärr så är vi för stressade och upptagna så vi hinner inte önska oss på rätt sätt. Vi gnäller hellre än att vi är tacksamma för det vi har. Att skriva ner 3-5 saker ni är tacksamma för varje dag kan ändra hela vårt sätt att leva. Detta ska ja börja med omedelbums. Har gjort det några gånger men måste göra det varje kväll nu! Tänk på allt fint du redan har, ett hem, familj, friska barn eller en fin vän. Eller prata om det när ni äter kvällsmat, så även barnen blir vana med att känna tacksamhet till det vi redan har.

Det är inte så lätt!

Men om du är orolig för din hälsa säger vi, och du bara tänker och pratar om hur ont du har då kommer du fortsätta vara en sjuk person. Men be om att få vara frisk och känn även att du redan är frisk. Att visualisera något gör att du kommer bli bättre. Samma med ekonomin, har man skulder och räkningar man hela tiden går och tänker på som jobbigt, ja då blir det inte bättre. Gör en avbetalningsplan, fixa autogiro och fokusera på att känna dig rik istället. Finns fina exempel på det i filmen.

Även idrottare visualiserar ofta att dom redan har vunnit, och så vinner dom!

Det gör inte ont att pröva.

Gör så här!

  1. Be om det du vill ha!
  2. Tro på att din dröm redan är verklighet, här & nu!
  3. Ta emot gåvan från Universum, känn att du redan fått den.

Var glad & tacksam.

Jag vet vad ni tänker.

De flesta av Er i alla fall som inte har ett öppet sinne tycker att det låter som hokus pokus. Ni får tycka vad ni vill, jag kommer träna på detta mer än någonsin nu! Det är lätt att önska men sen är det även lätt att få en negativ tanke. Som att det inte skulle funka eller det händer aldrig mig, och som i sagan om Alladin så säger Anden; din önskan är min lag.

Så då vet du att du behöver intala dig själv att du redan fått det du önskar dig 💖⭐

Känns bättre att tro på denna Hemlighet ändå.

Som människa så har du ett val, du kan välja att vara glad och se det positiva i nästan allt, ELLER vara sur bitter och negativ till det mesta. Så vilket känns bäst?

Jag om någon vet hur man mår dåligt men jag försöker ändå göra saker som jag mår bra av eller som jag tycker om att göra. Mitt Liv är inte oändligt & jag vill försöka göra det bästa. Sen tänker jag ofta på hur lite man skrattar nu för tiden, det får mig att bli ledsen. Sån jävla Garv-Apa jag varit genom livet 😂 Mitt tips är att umgås med dom du skrattar med, se komedifilmer, läs roliga saker eller testa skrattyoga…

Nog om det, vill bara säga att detta funkar!

Gör en Moodboard, eller skriv ner hur du vill ha ditt drömliv. Hur huset ska se ut, hur glad du är, önska dig en partner om du inte redan har en, hur ska hen vara? Dröm en stund och tänk positivt, ha tålamod det kan ta ett tag. Jag skrev ner exakt hur min partner skulle vara, detta var år 2004 & jag hade varit singel en längre tid, då jag behövde det.

Viktigt för mig var att hitta en trygg, snäll & lugn man, då jag tyvärr bara fastnat för jobbiga så kallade gangsters innan. Det tog inte så lång tid innan Micke kom in i mitt liv, jag förstod det inte då men hittade lappen när vi skulle flytta ihop och allting som stod där på stämde 💕 hur sjukt!

Detta måste vi prata mer om en annan gång!

Detta innlägg innehåller annonslänkar till Bokus, wakakuu, fina mig, chokladbudet & godisboxen.

Glöm nu inte bort MORS-DAG 💐

Ni kan ju alltid köpa en mysig bok, eller varför inte The Secret 😉 det finns även efterföljare till den. Jag har en länk till bokus HÄR, bara att klicka in och kolla runt. Kan även tipsa om Lina Bengtsdotter, min deckardrottning till vän har skrivit en trilogi som är så bra! Händer läskiga saker i Gullspång, där vi gick i 7-9 👍 Sök: Annabelle, Francesca & Beatrice. Ni kommer inte bli besvikna, så bra böcker!

Eller så klickar ni in HÄR på Wakakuu, så sjukt fina grejer. Ni eller Er Mamma kanske vill ha ett par nya solglasögon eller några andra fina accessoarer.

Något som alltid passar bra är ju vardagslyx, klicka in HÄR på Fina Mig, här finns allt som en Mamma vill ha!

Sist men inte minst, GODIS! Klicka in HÄR till Chokladbudet 💕 Alla jag känner blir glada av choklad.

Och gillar man inte det, då klickar man in HÄR, så går man välja olika fina askar med godis från Godisboxen. Välj & vraka med det ni eller Er Mamma/Vän tycker om, Hur BRA!?

Ha en fin dag vi hörs snart igen!

Ni skriver väl och berättar om Era drömmar, har dom kommit till dig än? Har ni läst boken eller sett filmen? Jag vet att filmen även kommer i ny upplaga med handling samt skådisar, (Katie Holmes) skulle gå på bio nu i April men vi lär väl få vänta till efter corona!

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x