Bra Start På Dagen ❤

Idag skjutsade jag Liam till skolan vid 8.00, sen åkte jag till Pråmkajen för att träna med min fina vän Therese Björck 💕

Man vill ju inte säcka ihop totalt bara för att man går hemma och slöar. Det bästa för mig är att försöka ta sig ut på förmiddagen för annars kan det bli svårt att få det gjort om jag väntar för länge… Jag fastnar lätt i soffan med kaffekoppen och nyhetsmorgon som underhållning.

Man behöver sina vänner mer än någonsin nu.

Det är så sjukt trevligt att träffa sina vänner, ta en promenad, en kaffe eller ett glas vin. Man blir så jävla glad och tacksam, särskilt i dessa tider. Therese gör mig jätteglad, vi har samma sjuka humor och ibland flamsar vi och ibland pratar vi allvar och går in på djupet. Lite som gott & blandat 😊

Tog med kaffe såklart!

Efter långpromenad och utomhusgym så bjöd jag på kaffe, man måste ju ha lite belöning som piggar upp. Särskilt nu efter min PMS-helg också🤦‍♀️ Så sjukt att man kan bli så arg och irriterad, svullen och nedstämd. Jag som mådde så bra, allting kändes kul och livet rullade på, sen över en natt blev jag som förbytt. Jag blir lika förvånad varje gång, suck! Så glad ändå att jag tog mig ut idag, motion och tjejsnack kan lösa det mesta. Jag älskar ju att träna men nu i corona-tider vill man helst inte springa på gymmet. Jag gillar ju mest att lyfta skrot, så det är ju dit jag vill! Att jogga känns ångestladdat så det blir mest promenader.

Tur att jag hittade Bloggen igen!

Ja den försvann ju ut i cyber-universum 🤔 jag är ju fortfarande en färsking inom bloggandet. Alla dataord och tillägg kan få vem som helst att tappa bort sig, särskilt när det står på Engelska. Men testar man inte så lär man sig inget heller. Jag hoppas den får vara kvar nu och att ni fortsätter att läsa och lägga en kommentar emellanåt. Jag lägger in ett nytt inlägg inom kort, tills dess får ni ta hand om varandra, gör roliga saker, kolla på en rolig film eller ring en vän på Facetime. Att få skratta lite kan få dig på bättre tankar 😘 Jag har en favoritmugg som brukar få mig att små-LE 😁 se bild nedan.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Härligt skrivet Hanna! Beundrar dig som skriver precis som det är utan filter. Rakt och ärligt, samtidigt med ett stort hjärta🖤
Hoppas få läsa något nytt snart igen🦋

error: Content is protected !!
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggare gillar detta: